Kvartaaliraportti

Assetin kvartaaliraportin avulla voit luoda raportin, jonka avulla budjetin ja toteuman vertailu on helppoa. Raportin tiedot tulevat Taloustiedot -välilehdeltä. Visuaalisen raportin lisäksi voit kommentoida itse tai pyytää muiden kommentteja yksittäisille raportin riveille Muistiot -toiminnallisuuden avulla.

Rahastoraportointi on saatavilla Professional- ja Enterprise -tilaustyyppeihin. Ota yhteyttä Assetin yhteyshenkilöösi tai myyntitiimiimme sales@assetti.pro

Hyödyt

Kvartaaliraportoinnin tarkoituksena on tarjota sijoittajalle oikea kuva sijoituskohteiden taloudellisesta suorituskyvystä ja lisäksi motivoida palveluntuottajia ymmärtämään taloudellisia rakenteita. Hyvissä ajoin koostetun kvartaaliraportin hyöty on, että taloudellisiin muuttujiin saadaan laajempi tarkastelu aina kiinteistömanagerista salkunhoitajaan. Kun tieto on sanallistettu ja keskustelu on yhdessä paikassa selkeästi seurattavissa, johtopäätöksiä tarvittavista toimenpiteistä voidaan tehdä eikä aikaa tarvitse käyttää taloudellisen tiedon keräämiseen ja yhdistämiseen.

Näin luot uuden kvartaaliraportin

1. Avaa Rahasto -päänäkymä.
  2. Klikkaa +LISÄÄ -painiketta ruudun oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Lisää raportti.
  4. Määritä raportin kausi, valitse raporttipohjaksi Quarterly report template, valitse haluttu salkku tai kiinteistö sekä raportin kieli.
  5. Klikkaa Luo -painiketta.

Kun raportti on luotu, löydät sen Kaikki raportit -näkymästä.

Raportin kommentointi

Raporttia voi kommentoida vain ennen julkaisua. Kommentit kohdistetaan aina tietylle riville.

Lisää oma kommentti

1.  Avaa raportti Kaikki raportit -näkymästä.
  2. Klikkaa sinistä plus -kuvaketta haluamasi rivin lopussa.
  3. Lisää muistio -näkymässä voit:
    • lisätä otsikon
    • lisätä kuvauksen
    • lisätä tunnisteita (paina enteriä tunnisteen lisäämisen jälkeen)
    • ladata liitteitä
    • valita tallentuuko kommenttisi lopulliseen raporttiin Näytä raportilla -kytkimestä
    • tehdä kommentistasi yksityisen
  4. Tallenna.

Pyydä muiden kommentteja

Muistiot -toiminnallisuuden avulla voit pyytää muita käyttäjiä tai ryhmiä kommentoimaan raporttia.

Julkaise raportti

1. Avaa raportti Kaikki raportit -näkymässä.
  2. Klikkaa Julkaise -painiketta ruudun oikeassa yläreunassa ja vahvista toiminto vastaamalla Kyllä.

Voit edelleen nähdä raportin Kaikki raportit -näkymässä, mutta et voi enää kommentoida tai muokata sitä.