Muistiot

Muistioiden avulla voit luoda muistiinpanoja tai tehtäviä itsellesi ja tiimillesi. Näin pysyt ajan tasalla salkussasi tapahtuvista muutoksista ja voit jakaa tehtäviä tiimillesi koskien esimerkiksi tiettyä kiinteistöä, vuokrasopimusta, tilaa tai vaikkapa vuokralaista.

Näin luot uuden tehtävän tai muistion

1. Klikkaa Muistiot -kuvaketta ruudun oikeassa reunassa Käyttäjävalikon ja Ilmoitukset -kuvakkeen vieressä.
  2. Klikkaa Lisää -painiketta ruudun oikeassa yläkulmassa.
  3. Määritä tai lisää seuraavat tiedot:
    • Otsikko
    • Kuvaus
    • Tyyppi (muistio tai tehtävä)
    • Käyttäjä tai ryhmä, kenelle tehtävä on osoitettu. Tätä määritystä ei tehdä muistioon.
    • Yhdistä (salkkuun, kiinteistöön, tilaan, vuokrasopimukseen tai vuokralaiseen)
    • Tunnisteet
    • Liitteet
  4. Halutessasi voit määritellä muistion yksityiseksi aktivoimalla Tee yksityiseksi -painikkeen, jolloin muut käyttäjät eivät näe sitä.
  5. Tallenna.muistio1.PNG

Muistion ja tehtävän ero

Tehtävälle voit määrittää ajankohdan, seurata ja muokata sen tilaa sekä osoittaa sen tietylle henkilölle.

Mitä ovat kommentit?

Kommentit ovat muistioita, jotka näkyvät myös muistionäkymässä, mutta niitä voi luoda vain Rahasto -välilehdellä raporteille, joiden pohjana on “Quarterly report template”.

Salkun, kiinteistön, tilan, vuokrasopimuksen tai vuokralaisen linkittäminen muistioon tai tehtävään

Kun linkität muistion, siitä tulee julkinen kaikille, joilla on oikeus katsella tai muokata kyseistä kiinteistöä, tilaa, vuokrasopimusta tai yhteystietoa. Jos et linkitä muistiota mihinkään edellä mainituista, se näkyy vain sinulle ja henkilölle, jolle se on osoitettu tehtäväksi.

Muistioiden tarkastelu

Muistiot -näkymässä on kolme välilehteä - kaikki, tehtävät ja muistiot. Hakukriteerejä ovat:

• kenelle muistio/tehtävä on osoitettu
  • mikä on muistion/tehtävän status, tyyppi ja salkku
  • itse luodut muistiot/tehtävät (Created by me)
  • itselle osoitetut muistiot/tehtävät (Assigned to me)

Yksittäisen merkinnän vasemmassa reunassa näkyvä punainen reunaviiva tarkoittaa sitä, että tehtävään merkitty päivämäärä on ohitettu, mutta tehtävä on edelleen kesken tai tekemättä.

Kaikki julkiset muistiinpanot, jotka on linkitetty kiinteistöön, tilaan, vuokrasopimukseen tai yhteystietoon löytyvät myös em. näkymien alta Muistiot -välilehdeltä. Jos tehtävä on osoitettu tehtäväksi sinulle, saat siitä muistutuksen, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään Assettiin.

Tehtävät ja muistiot löytyvät myös etsimällä tunnisteiden tai otsikoiden avulla globaalista hausta. Käyttäjän on mahdollista järjestää muistiot/tehtävät niiden luomis- tai eräpäivän mukaan.

Muistioiden/tehtävien muokkaaminen, niihin vastaaminen ja välittäminen edelleen

• Valitse haluttu merkintä Muistiot -näkymästä. Huomioi, että voit muokata ainoastaan niitä muistioita tai tehtäviä, jotka olet itse luonut.
  • Klikkaa otsikon oikealla puolella näkyvää kolmea pistettä ja valitse Muokkaa.
  • Tallenna tekemäsi muutokset tai klikkaa Peruuta poistuaksesi muutoksia tallentamatta.
  • Paina tämän jälkeen Vastaa tai Lähetä edelleen -painiketta.