Vertailu ja seuranta

Vertailunäkymä näyttää toteuman ja budjetoidun eron rullaavasti sekä laskee ennusteen loppuvuoden tulokseksi toteumien keskiarvojen perusteella.

Budjetointitoiminnallisuus on saatavilla Professional- ja Enterprise -tilaustyyppeihin. Ota yhteyttä Assetin yhteyshenkilöösi tai myyntitiimiimme sales@assetti.pro.

Lisää vertailunäkymä

1. Valitse haluamasi kiinteistö ja avaa Taloustiedot -välilehti.
  2. Napsauta kolmea pistettä aikavalitsimen oikealla puolella > Lisää vertailunäkymä.
    • Näet toteuman edelliseen täyteen kuukauteen saakka ja loppuvuosi on täytetty budjetin luvuilla.
  3. Määritä vertailuun seuraavat tiedot:
    • Nimi
    • Kommentti
    • Pohjatiedon valinta. Valitse vertailuun haluamasi budjetti.
    • Valitse halutessasi taulukkoon seuraavat tiedot:
      • Rullaava ennuste perustuen toteumaan ja valittuun budjettiin. Se ennustaa tulevan taloudellisen kehityksen tietyllä ajanjaksolla historiallisen tiedon perusteella.
      • Arvion ja budjetin erotus
      • Ennuste
      • Arvion ja ennusteen erotus

Seurantanäkymä

Seurantanäkymässä voit verrata operatiivista budjettia kuluvan vuoden toteumalukuihin kvartaaleittain. Näkymä on dynaaminen, joten taloustiedoissa tapahtuvat muutokset heijastuvat suoraan tähän näkymään.

Näkymän saa käyttöön tilin asetusten kautta, jos sinulla on administrator -käyttäjäoikeudet.

1. Avaa Käyttäjävalikko napsauttamalla käyttäjänimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Asetukset > Kiinteistöt > Taloustiedot > Seuranta
  3. Napsauta valintaruutu aktiiviseksi ja tallenna.

Seurantanäkymä on Taloustiedot -välilehdellä.

Lisätietoja

Budjetointi