Miksi (syöttämäni) luvut ovat väärät?

Virheelliset luvut taloustiedoissa voivat johtua muutamista seikoista, joten tarkista seuraavat valinnat tai toiminnot:

• Varmista, että valitset oikean ajanjakson tiedolle, jota haluat tarkastella.
  • Tarkista alaryhmän valinta tilikartan asetuksista. Jokaisella tilillä täytyy olla alaryhmä, jotta se voidaan kohdistaa oikein ja tiedot saadaan näkyviin. Näin tarkistat asetukset: Avaa käyttäjävalikko →  Valitse Tilikartan asetukset →  Valitse vastaava tilikartta. Lisätietoa tilikartoista löydät täältä.
  • Tietojen tuonti. Jos olet muuttanut tilikarttaa tietojen tuonnin jälkeen, tiedot eivät kohdistu oikein ennen kuin tuot ne uudelleen. Lisätietoa tietojen tuonnista löydät täältä.