Raporttien kommentointi

Raportti tehdään Quarterly report template -pohjalle ja se luodaan Rahasto -välilehdelle, jotta muut käyttäjät voivat kommentoida sitä. Kommentit kohdistetaan aina tietylle riville, esimerkiksi Tulot.

Huomioi, että raporttia voi kommentoida vain ennen julkaisua.

Näin lisäät kommentin raportille

1. Avaa haluamasi raportti Rahasto -välilehdellä Kaikki raportit -näkymästä.
  2. Klikkaa sinistä plus -kuvaketta haluamasi rivin lopussa.
  3. Lisää uusi muistio -näkymässä voit:
    • valita, tallentuuko kommenttisi julkaistuun raporttiin Näytä raportilla -valinnasta.
    • lisätä otsikon muistiinpanolle
    • lisätä kuvauksen
    • osoittaa kommentin tehtäväksi käyttäjälle, käyttäjille tai ryhmälle
    • lisätä tunnisteita kommentille (paina enteriä tunnisteen lisäämisen jälkeen)
    • ladata liitteitä
  4. Tallenna.

Tallennettuasi kommentin se näkyy raportilla oranssina pallona rivin otsikon vieressä. Voit muokata kommenttia raportin viimeisessä sarakkeessa kynätyökalun avulla. Raporttinäkymän lisäksi kommentti löytyy myös yläpaneelin muistioista.