Lisää taloustietoja

Lisätäksesi taloustietoja Assettiin, sinun on ensin luotava tilikartta - katso tarkemmat ohjeet täältä.

Näin lisäät taloustiedot käyttöliittymässä

• Avaa kiinteistö ja valitse Taloustiedot -välilehdeltä haluamasi näkymä - toteutunut, budjetti tai seuranta.
  • Klikkaa kolmea pistettä aikavalinnan vieressä, valitse LISÄÄ ARVO ja täytä seuraavat tiedot:
    • Vuosi ja Kuukausi: Vuosi ja kuukausi lisättävälle arvolle. Esimerkiksi, kuukausi ja vuosi milloin maksoit kiinteistön siivouskuluja.
    • Yhdistetty tilikartta: Valitse oikea tilikartta pudotusvalikosta. Jos et löydä haluamaasi tilikarttaa valikosta, varmista tilikartta-asetuksista, että olet yhdistänyt tilikartan oikeaan kiinteistöön.
    • Tili: Tämä on varsinainen tili, jolle arvo kohdistuu, esim. siivous, henkilöstökulut, yms.
    • Summa: Rahallinen arvo oikeassa valuutassa.
  • Tallenna muutokset.

Näin lisäät taloustiedot siirtotiedostoilla

Voit tuoda tiedot Taloustiedot -välilehdelle käyttämällä kahta excelpohjaista siirtotiedostoa, Tuloslaskelma ja Financial information. Löydät ne käyttäjävalikosta Tietojen tuonti -osiosta ja tiedonsiirto tapahtuu Tietojen tuonti -toiminnolla.

Tuloslaskelma -siirtotiedosto

Lisää oheiset tiedot:

• Kiinteistön nimi
  • Kiinteistön kustannuspaikka: yksilöllinen tunniste kiinteistölle
  • Kuukausi: Transaktion päivämäärä. Huomioi, että voit lisätä tapahtumia usealle kuukauden päivälle, mutta ne yhdistetään Taloustiedot -välilehdellä yhdeksi arvoksi yhden kuukauden osalta. Nämä arvot ovat nettoarvoja.
  • Tilikartta
  • Tilinumero
  • Tilin nimi
  • Summa: rahallinen arvo oikeassa valuutassa
  • Tyyppi: ‘Budjetti’ tai ‘Toteuma'

Financial Information -siirtotiedosto

Lisää oheiset tiedot:

• Portfoliotunnus
  • Portfolion nimi
  • Kiinteistön kustannuspaikka: yksilöllinen tunniste kiinteistölle
  • Kiinteistön nimi
  • Tilikartta
  • Tilinumero
  • Tilin nimi
  • Summa: rahallinen arvo oikeassa valuutassa
  • Tyyppi: ‘Budjetti’ tai ‘Toteuma’
  • Vuosi: muokkaa otsikkoriville oikea vuosi
  • Summa: kuukausittaiset arvot tilille