Lisää taloustietoja

Lisätäksesi taloustietoja Assettiin, sinun on ensin luotava tilikartta - katso tarkemmat ohjeet täältä.

Näin lisäät taloustiedot käyttöliittymässä

1. Avaa kiinteistö ja valitse Taloustiedot -välilehdeltä haluamasi näkymä - toteutunut, budjetti tai seuranta.
  2. Klikkaa kolmea pistettä aikavalinnan vieressä, valitse LISÄÄ ARVO ja täytä seuraavat tiedot:
    • Vuosi ja Kuukausi: Vuosi ja kuukausi lisättävälle arvolle, esim. kuukausi ja vuosi milloin maksoit kiinteistön siivouskuluja.
    • Yhdistetty tilikartta: Valitse oikea tilikartta pudotusvalikosta. Jos et löydä haluamaasi tilikarttaa valikosta, varmista Tilikartan asetuksista, että olet yhdistänyt tilikartan oikeaan kiinteistöön.
    • Tili: Tämä on varsinainen tili, jolle arvo kohdistuu, esim. siivous, henkilöstökulut, yms.
    • Summa: Rahallinen arvo oikeassa valuutassa.
      • Älä lisää kuluja negatiivisena arvona, koska tällöin se lasketaan tulona.
        • Esimerkki: -15000 on virheellinen, lisää luku muodossa 15000.
  3. Tallenna muutokset.

Näin lisäät taloustiedot siirtotiedostoilla

Voit tuoda tiedot Taloustiedot -välilehdelle käyttämällä kahta excelpohjaista siirtotiedostoa, Tuloslaskelma ja Financial information. Löydät ne käyttäjävalikon Tietojen tuonti -osiosta ja tiedonsiirto tapahtuu Tietojen tuonti -toiminnolla.

Tuloslaskelma -siirtotiedosto

Lisää oheiset tiedot:

• Kiinteistön nimi
  • Kiinteistön kustannuspaikka: yksilöllinen tunniste kiinteistölle
  • Kuukausi: Transaktion päivämäärä. Huomioi, että voit lisätä tapahtumia usealle kuukauden päivälle, mutta ne yhdistetään Taloustiedot -välilehdellä yhdeksi arvoksi yhden kuukauden osalta. Nämä arvot ovat nettoarvoja.
  • Tilikartta
  • Tilinumero
  • Tilin nimi
  • Summa: rahallinen arvo oikeassa valuutassa
    • Älä lisää kuluja negatiivisena arvona, koska tällöin se lasketaan tulona.
      • Esimerkki: -15000 on virheellinen, lisää luku muodossa 15000.
  • Tyyppi: ‘Budjetti’ tai ‘Toteuma'

Financial Information -siirtotiedosto

Lisää oheiset tiedot:

• Portfoliotunnus: yksilöllinen tunniste salkulle, johon kiinteistö kuuluu. Löydät sen salkun yleisistä tiedoista > Yritystunnus.
  • Portfolion nimi
  • Kiinteistön kustannuspaikka: yksilöllinen tunniste kiinteistölle. Löydät sen kiinteistön yleisistä tiedoista Info -välilehdeltä.
  • Kiinteistön nimi
  • Tilikartta
  • Tilinumero
  • Tilin nimi
  • Tyyppi: TOTEUMA tai BUDJETTI
  • Kuukausi-Vuosi: muokkaa tarvittaessa otsikkoriville oikea vuosi, esim. tammik.-21, helmik.-21 jne.
  • Summa: kuukausittaiset arvot tilille oikeassa valuutassa
    • Älä lisää kuluja negatiivisena arvona, koska tällöin se lasketaan tulona.
      • Esimerkki: -15000 on virheellinen, lisää luku muodossa 15000.