Mitä tietoja voin viedä Assetista?

Voit viedä tietoja joko käyttäjävalikon tai kunkin päänäkymän kautta.

1. Käyttäjävalikko

Käyttäjävalikon alta löydät Tietojen vienti -toiminnon, lue lisätietoja täältä. Useimmat viedyt tiedostot ovat samansisältöisiä kuin Assetin omat siirtotiedostot muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

2. Päänäkymät

Jokaisen päänäkymän (kiinteistöt/mittarit/sopimukset/tilat/yhteystiedot) oikeassa yläkulmassa on Vie -painike, jolla voit viedä tietoa. Tiedot ovat erilaisia jokaisessa näkymässä, sillä niiden tietosisällöt vaihtelevat. Lisäksi käyttöliittymässä tekemäsi suodatukset vaikuttavat tietoihin.

Seuraavat viennit ovat mahdollisia kussakin näkymässä, mutta huomioithan, että lista ei sisällä raportteja:

Kiinteistöt

• (Kiinteistöjen) Arvot
  • Hoitokulut
  • Kiinteistöt
  • Kirjanpitoarvot
  • Korjaukset
  • Tilat
  • Tuotot ja kulut
  • Vuokraennuste
  • Vuokrasopimukset
  • Vuokrat vuokralajeittain

Mittarit

• Salkkumittarit
  • Kiinteistömittarit
  • Tilamittarit
  • Vuokrasopimusmittarit
  • Vuokralaismittarit
  • Hoitokulumittarit
  • Korjaukset
  • Huomioitavaa: Jokaisella Mittarien välilehdellä (esim. Tilat) on oma yksilöllinen vientitiedosto (kts. vaihtoehdot yläpuolelta)

Sopimukset

• Vakuudet
  • Vuokrat vuokralajeittain
  • Vuokraennuste
  • Vuokrasopimukset

Tilat

• Vuokrasopimukset
  • Tilat

Yhteystiedot

• Yhteystiedot
  • Vuokrasopimukset