Kuvien lisääminen

Voit lisätä kuvia kiinteistöihin, salkkuihin ja tiloihin, jolloin kuvat ovat nähtävissä päänäkymässä helpottaen kohteiden tunnistamista. Voit myös lisätä kuvan omaan käyttäjäprofiiliisi.

Näin lisäät kuvan kiinteistöön, salkkuun tai tilaan

1. Avaa kiinteistö,salkku tai tila, jolle haluat lisätä kuvan.
  2. Valitse Kuvat -välilehti näkymässä olevasta välilehtivalikosta.
  3. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi kuva Pudota tiedostot tähän -kohtaan TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan kuvan tiedostoistasi.
  4. Kun kuva ilmestyy näytölle, se on ladattu onnistuneesti.
  5. Voit halutessasi määritellä kuvan oletuskuvaksi (laita rasti ruutuun Oletus) tai asettaa sen näkymättömäksi, jolloin se ei näy päänäkymässä (ota rasti pois ruudusta Näkyvä).

Näin lisäät kuvan käyttäjäprofiiliin

1. Avaa Käyttäjätiedot klikkaamalla käyttäjänimeäsi sivun oikeassa ylälaidassa.
  2. Valitse Kuva -välilehti.
  3. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi kuva Pudota tiedostot tähän -kohtaan TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan kuvan tiedostoistasi.
  4. Kun kuva ilmestyy näytölle, se on ladattu onnistuneesti.
  5. Voit halutessasi asettaa kuvan näkymättömäksi, jolloin se ei näy päänäkymässä (ota rasti pois ruudusta Näkyvä).

Teknisiä huomioita

• Hyväksytyt kuvaformaatit ovat .jpg ja .png
  • Suurin sallittu tiedostokoko on 10 Mt.
  • Rajoitukset kuvien määrässä:
    • Kiinteistön kuvat: rajoittamaton
    • Tilan kuvat: 10
    • Käyttäjän kuva: 1
  • Kuvien koko säädetään automaattisesti, kun ne ovat latautuneet.
  • Tilojen kuvia käytetään myös niihin liittyvissä sopimuksissa.