Liitteet

Tiedostojen hallinta tarjoaa Assetin käyttäjille mahdollisuuden ladata liitteitä Kiinteistöihin ja Sopimuksiin. Toiminto lisää datan läpinäkyvyyttä sekä materiaalien ja tietovirran seurantaa organisaatiossasi.

Assetissa liitteiksi luetaan kuvat, asiakirjat ja taulukkotiedostot.

Tiedostojen hallinta on saatavilla Standard-, Professional- ja Enterprise -tilauksiin.

Teknisiä huomioita

• Max 25/kiinteistö
    • Esimerkki: Voit ladata yhteensä 10 PDF-asiakirjaa ja 15 kuvaa
  • Max 10/sopimus
  • Tiedoston koko enintään 10 Mt

Näin lisäät liitteitä kiinteistölle

1. Klikkaa Kiinteistöt sivun vasemmassa laidassa olevasta valikosta.
  2. Valitse kiinteistö, johon haluat lisätä tiedoston tai tiedostoja > Liitteet -välilehti.
  3. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi tiedosto Pudota tiedostot tähän -kohtaan sivun oikeassa reunassa TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan tiedoston tiedostoistasi.
  4. Kun tiedosto ilmestyy näytölle, lataus on onnistunut.

Näin lisäät liitteitä sopimukselle

1. Klikkaa Sopimukset sivun vasemmassa laidassa olevasta valikosta.
  2. Valitse sopimus, johon haluat lisätä uuden tiedoston tai tiedostoja > Liitteet -välilehti
  3. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi tiedosto Pudota tiedostot tähän -kohtaan sivun oikeassa reunassa TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan tiedoston tiedostoistasi.
  4. Kun tiedosto ilmestyy näytölle, lataus on onnistunut.

Lisätietoja

Kuvien lisääminen