Liitteet

Tiedostojen hallinta tarjoaa Assetin käyttäjille mahdollisuuden ladata liitteitä Kiinteistöihin ja Sopimuksiin. Toiminto lisää datan läpinäkyvyyttä sekä materiaalien ja tietovirran seurantaa organisaatiossasi.

Huomioithan, että ominaisuus on saatavilla vain Standard-, Professional- ja Enterprise -tilauksiin.

Näin lisäät liitteitä kiinteistölle

1. Valitse Kiinteistöt sivun vasemmassa laidassa olevasta valikosta.
  2. Valitse kiinteistö, johon haluat lisätä tiedoston tai tiedostoja.
  3. Valitse Liitteet -välilehti.
  4. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi tiedosto Pudota tiedostot tähän -kohtaan sivun oikeassa reunassa TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan tiedoston tiedostoistasi.
  5. Kun tiedosto ilmestyy näytölle, se on ladattu onnistuneesti.

Huomioithan, että kiinteistöille lisättävien liitteiden määrä on rajaton, mutta suurin sallittu tiedostokoko on 25 Mt.

Näin lisäät liitteitä sopimukselle

1. Valitse Sopimukset sivun vasemmassa laidassa olevasta valikosta.
  2. Valitse sopimus, johon haluat lisätä uuden tiedoston tai tiedostoja.
  3. Valitse vuokratun kiinteistön nimen alla olevista välilehdistä Liitteet.
  4. Avaa tiedostosijainti omalta koneeltasi ja vedä haluamasi tiedosto Pudota tiedostot tähän -kohtaan sivun oikeassa reunassa TAI klikkaa Lataa tiedosto, jonka jälkeen voit valita ladattavan tiedoston tiedostoistasi.
  5. Kun tiedosto ilmestyy näytölle, se on ladattu onnistuneesti.

Huomioithan, että sopimuksille lisättävien liitteiden määrä on rajattu kymmeneen. Suurin sallittu tiedostokoko on 25 Mt.