Omien käyttäjätietojen päivittäminen

1. Avaa Käyttäjävalikko klikkaamalla käyttäjänimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse pudotusvalikosta Käyttäjätiedot.
  3. Info -välilehti:
    • Käyttäjätiedot eli yhteystietosi, valuutta, kieli ja mittayksikköjärjestelmä. Muokkaa osion oikeassa yläkulmassa olevalla kynätyökalulla ja tallenna tekemäsi muutokset.
    • Tilauksen tiedot -osiosta näet tilaustyyppisi ja sen voimassaolon.
    • Aktiivisuus -osio kertoo, milloin olet viimeksi kirjautunut Assettiin.
  4. Käyttöoikeudet -välilehti:
    • Täältä näet salkkujen käyttöoikeuslistauksen - sinulla on käyttöoikeus niihin salkkuihin ja kiinteistöihin, joiden edessä oleva valintaruutu on valittuna.
    • Jos sinulla on muokkausoikeus, voit muokata omia käyttöoikeuksia käyttämällä Pikavalinta -toimintoa tai valitsemalla kiinteistön/salkun edessä olevan valintaruudun.
  5. Kuva -välilehti: Lisää profiilikuva joko lataamalla se tiedostoistasi tai vedä se kansiosta Pudota tiedostot tähän -alueelle. Kynätyökalun avulla muokkaat kuvan tietoja ja poistat sen. Tallenna tekemäsi muutokset.