Lisää kiinteistöjä

Voit lisätä uusia kiinteistöjä joko luomalla yksittäisen kiinteistön tai tuomalla useita kiinteistöjä Tietojen tuonti -toiminnon avulla.

Näin lisäät yksittäisen kiinteistön

1. Valitse Kiinteistöt vasemmassa reunassa olevasta valikosta.
  2. Klikkaa +LISÄÄ -painiketta oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse tyypiksi Kiinteistö, anna kiinteistöllesi nimi ja valitse JATKA.
  4. Kiinteistölomake aukeaa ja voit täydentää tietoja klikkaamalla osioiden oikeassa yläkulmassa olevaa kynätyökalua.
  5. Tallenna muutokset.

Näin lisäät osoitteen

Voit lisätä kiinteistöllesi katu- ja laskutusosoitteen sekä verkkolaskutustiedot Info -välilehdellä. Aktivoi kenttä kynätyökalua klikkaamalla ja tallenna tekemäsi muutokset.

Näin lisäät useita kiinteistöjä

Tietojen tuonti -toiminto on helpoin ja nopein tapa lisätä useita kiinteistöjä. Valitse Kiinteistöt tuontitiedoston tyypiksi.