Navigointi Mittarit -näkymässä

Mittarit -näkymässä on muihin näkymiin verrattuna lisäominaisuuksia, joita voit hyödyntää käyttäessäsi Assettia. Tutustu myös artikkeliin, jossa kerrotaan päänäkymien toiminnoista.

1. Välilehtivalikko sijaitsee sivun otsikon alla. Sen avulla navigoit eri välilehtien (salkku/kiinteistöt/ tilat/sopimukset/vuokralaiset/hoitokulut/korjaukset) välillä.
  2. Aikavalitsin sijaitsee välilehtivalikon alapuolella. Käytä valitsinta muuttaaksesi näytettävien mittareiden aikaväliä - kuukausi, kvartaali, vuosi ja mukautettu.
  3. Mittarivalikko -painikkeen avulla valitset näytettävät taulukon tiedot. Saat painikkeen näkyviin, kun pidät hiiren osoitinta hetken mittarikentän oikean yläkulman päällä. Toiminto on käytettävissä vain taulukkonäkymässä.
  4. Mittarinäkymä -valikon avulla tarkastelet mittareitasi taulukko-, mittari- ja trendinäkymässä. Löydät painikkeet oikeasta yläkulmasta VIE -painikkeen alapuolelta.

taulukkonäkymä

mittarinäkymä

trendinäkymä