Lataa ja tulosta mittareissa olevia kaavioita

Assetin Tulosta taulukko -ominaisuus on käytettävissä trendinäkymässä. Voit tulostaa (Print chart) ja ladata (Download) taulukon kuvatiedostona (PNG, JPEG, SVG) tai PDF-dokumenttina.

1. Valitse välilehtivalikosta tuotavan tiedon tyyppi (Salkku, Kiinteistöt, Sopimukset, Tilat, Vuokralaiset tai Hoitokulut).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta trendinäkymä Screen_Shot_2016-02-17_at_16.14.01.png
  3. Valitse näkymästä taulukko, jonka haluat ladata/tulostaa.
  4. Klikkaa pudotusvalikkoa Screen_Shot_2016-02-17_at_17.15.01.pngkaavion oikeasta yläkulmasta ja lataa/tulosta kaavio. Löydät tiedoston oman koneesi Ladatut tiedostot/Downloads -kansiosta.