Lajittelu- ja hakutoiminnot

Jotta käytettävissä olevat toiminnot olisivat paremmin ymmärrettävissä, suosittelemme tutustumaan ensin Assetin päänäkymiin.

Näin tarkastelet kiinteistöjäsi

1. Valitse Kiinteistöt vasemmassa reunassa olevasta valikosta.
  2. Saadaksesi kaikki kiinteistöt näkyviin, valitse Minun kiinteistöni sivun pääotsikon alapuolelta.
  3. Kiinteistöt -näkymä sisältää useita toimintoja, joita voit hyödyntää:
  • Näkymävaihtoehdot: sivun oikeassa yläkulmassa olevia kuvakkeita voidaan käyttää kiinteistönäkymän muuttamiseen:
    •  tile_view_icon.png korttinäkymä, joka näyttää suuren kiinteistökuvan, kiinteistön nimen, kaupungin, tyypin, arvon, pinta-alan ja nettotuoton.
    • list_view_icon.png listanäkymä, joka näyttää pienen kiinteistökuvan, kiinteistön nimen, osoitteen, tyypin, arvon, pinta-alan ja nettotuoton.
    • map_view_icon.png karttanäkymä, joka näyttää kiinteistösi interaktiivisella kartalla.
    • Tree_level.png taulukkonäkymä, joka näyttää salkkurakenteen.
  • Lajittele: Voit lajitella kiinteistösi nimen, tuoton, arvon tai alan mukaan.
  • Näytä: Näytä -toiminnon avulla voit tarkastella näkymässä näytettäviä tietoja kolmelta eri ajanjaksolta: kuluvalta vuodelta, edelliseltä vuodelta tai viimeiseltä 12 kuukaudelta.
  • Suodatin ja avainsanahaku: Voit käyttää avainsanahakua ja suodattimia (kiinteistötyyppi, omaisuuslaji, omistus) ja säätimiä (kuten vuokrattava ala) löytääksesi haluamasi kiinteistöt.

Käyttäjävinkki

Käytä avainsanahakua katsellaksesi kiinteistöjä haluamistasi kaupungeista suodattamalla kaupungin nimen mukaan. Voit myös käyttää haussa vaillinaisia sanoja ja tarkastella tuloksia sen perusteella.